Lillemor her har fået bestilt høreapparat så jeg ser frem til, at det bliver slut med sløret snak

Først spirede det med, hvordan gamle jeg oplevede at værterne på tv-avisen og Kender du Typen simpelthen snakkede så mumlende. Senere hen blev min mand irriteret over, at undertegnede ofte ikke reagerede, når manden talte til mig henne fra badeværelset eller inde fra samtalekøkkenet. Undertegnede begyndte først at lade som ingenting, men for pokker mor her ved udmærket godt, at gamle jeg skal til at få et styks høreapparat. & gudskelov er høreapparater i øjeblikket virkelig petite.

Lillemor her snakkede til at begynde med sammen med lægen, som testede mig hvorefter han henviste undertegnede af sted til en klinik. I dag hvor mor her er indstillet på tanken om, at gamle jeg nu er en type, som må til at gå med høreapparater, så glæder jeg mig til igen at høre som tidligere med sådan et lille smart høreapparat.

;in ørelæge fortæller at mor her får en god binaural oplevelse med at høre Det er 4 år siden, Annette fik høreapparater, og nu kan hun slet ik undvære det. Undertegnede er nervøs og spændt på at skulle i gang at skulle finde ud af et høreapparat. Undertegnede kan forstå at lyd ændrer sig, meeen mine bekendte som bruger høreapparater kan ikke rigtig uddybe for mig, hvordan dagene med høreapparat vil blive. De svar må gamle jeg ganske selv leve med og øve mig i at vænne mig til. Moder fortalte for længe siden, hvordan hun ofte glemte hendes høreapparat helt og aldeles og det er sket at hun har svedet ud at fjerne det inden hun var på vej til at soppe ved Klitmøller. Ih altså sikke noget. mig, hvordan det at benytte høreapparat vil være. Det må undertegnede på egen hånd leve med . Moder forklarede engang, hvordan hun ofte glemte hendes høreapparat fuldstændigt og det er sket at hun har abstreheret fra at tage det ud før hun gik ud for at soppe ved Bellevue. Haha sikke fortælling.

Undertegnede konsulterede til at begynde med sammen med min læge, som tog lidt tests hvorefter hun overførte moi direkte til høreklinikken. Og nu er moi beredt på tanken om at måtte bruge høreapparat og så ser jeg frem til at høre godt med sådan et smart og fikst høreapparat.

Ifølge høreklinikken opnår undertegnede en fin binaural lytteoplevelse når jeg bruger mit dugfriske hørreapparat. A hva’ tænkte jeg. Forklaringen er, at jeg med høreapparater hører ens effektivt på begge ører, hvilket bestemt er absolut vigtigt for ens liv.