Lille jeg MÅ anskaffe dugfrisk skærmbeskyttelse skabt i panzerglass/panserglas iphone

Nu tilstødte uheldet igen. Ida-Christine plus moi ville altså snuppe et styks selfie mens vi kørte da vi skulle hjem fra party hos Stig, & i mine usikre hænder ryger selvfølgelig min iphone 3 (der var uden skærmbeskyttelse {pavoscreen.dk/om-pavoscreen-skaermbeskyttelse} lavet af panzerglass {pavoscreen.dk/panserglas/panzerglass}). Og tillige taber jeg den ikke kun. Nææh nej iPhone 3 op & frontglasset var blot knust, nok fordi min iphone ik’ havde skærmbeskyttelse på. Var I klar over, at du nemt kan anskaffe robust skærmbeskyttelse skabt af panzerglass/panserglas til iphone {pavoscreen.dk/panserglas/til-iphone}? Ps hvordan staver man til panzerglass/panserglas til iphone? Det troede undertegnede ikke, at du ku’, meeen undertegnede har nu erhvervet mig skærmbeskyttelse af panserglas til iphone. Telefonen dukker op i pakkeboksen i overmorgen.

Smarte mig fandt og bestilte min smartphone på en en webside der tilbyder ridsestærkt pazerglass der giver skærmbeskyttelse. Jeg vidste overhovedet ikk, at vi kan købe panserglas til iphone. Materialet er vidst 100 % usynligt og fint og endvidere kan sådan en skærmbeskyttelse lavet af panzerglass gøre, at jeg bare kan have min iphone sammen med diverse værktøj eller nøgler helt uden et gammelt case til at beskytte.

Undertegnede kunne naturligvis researche en bitte smule på muligheden for at genoprette tlf, meeen jeg foretrækker at anskaffe mig et stk splinterny panserglas iphone, på grund af at den sidste jeg smadrede var faktisk en 3’er (blottet for skærmbeskyttelse). Så et styk splinterny mobil & panserglas til iphone nok være en hel pæn fremtidsinvestering, pga jeg tager til London snart for og være aupair hvor jeg helst vil ku’ følge med i det sociale derhjemme på en ny telefon nu med panzerglass skærmbeskyttelse.

Så undertegnede er enormt jubelbegejstret for den køb af skærmbeskyttelse lavet af panzerglass/panserglas til iphone mobilen.