Lige for tiden er arbejdstedets kaffeautomat i stykker, og jeg skal købe en ny!

På mit job er jeg en slags blæksprutte… Det refererer til, at jeg har utallige kasketter, og jeg har af den grund ligeledes flere forskellige opgaver. Dét matcher mig som type ovenud godt. Det var naturligvis også af den grund, at jeg tog imod jobbet sidste vinter, fordi jeg holder af, at min arbejdsdag er bygget op af adskillige forskellige slags opgaver. Men disse kendsgerninger resulterer samtidig i, at jeg hyppigt får ansvar for bestemte typer arbejdsopgaver, som jeg ikke har erfaring med. Det er sket for mig igen nu, hvor jeg har fået den arbejds opgave at lokalisere og købe en hypermoderne kaffeautomat til firmaets køkken. Jeg besidder ingen viden om kaffeautomater! Den kaffeautomat vi har nu er desværre gået i stykker. Vores arbejds plads har beklageligvis ingen fast leverandør af kaffeautomater, så det er mig, der lokalisere og opspore en sådan leverandør!

Og det er så nu her, at I venlige mennesker træder ind i billedet… Jeg beder til Gud om, at I lægger inde med erfaringer omkring, hvilke kaffeautomater, der er værd at investere i. Jeg er vidende om, at den kaffeautomat, som nu er slået itu, var forholdsvis kolossalt stor, og det skal for så vidt muligt ik gentages med den nye kaffeautomat. Ellers ligger landet således, at der ik’ er andre krav, som den nye kaffeautomat bare må leve op til. Den virkelighed placerer mig begribeligvis i en ovenud formidabel position, hvor jeg næsten helt på egen hånd kan købe den kaffeautomat, som jeg tror er den mest fantastiske. Men somehow, gør det ligeledes processen mere indviklet. Som sagt har jeg ik’ meget viden angående kaffeautomater & efter, at jeg har afsøgt udbuddet af kaffeautomater, må jeg krybe til korset og indrømme, at jeg er nu ekstremt nedslået. Udbuddet af kaffeautomater er kæmpemæssigt, og jeg synes, at det er temmelig umuligt at skabe mig et overblik. Af den grund håber jeg ubegribeligt meget, at I har lyst til at hjælpe mig med at identificere den perfekte kaffeautomat til min arbejds plads. Alle typer gode råd modtages med glæde…