Langt de fleste efterskoler offererer akkurat nu en herlig efterskole motion.

Jeg husker mit år på efterskole [http://www.kongenshusefterskole.dk/] med fantastisk lyksaglighed… Samtlige af eleverne vil af den grund rekommandere et efterskole ophold til alle, som spørger. Jeg spenderede et dejligt et-årigt ophold på efterskole, hvor jeg oplevede, at jeg blev selvstændig. Det er kammerater, som jeg til denne dato stadig tager på restaurant med, utallige gange om året. Det er venner, som jeg ej ville være foruden. Foruden nye bonkammerater fik jeg samtidig fornyet selvtillid igennem mit efterskole år. Dét kan begribes ved al den efterskole motion, jeg oplevede! Hver fredag var der for samtlige piger og drenge tilrettelagt en eller anden type efterskole motion, & det var det bedste, jeg vidste! I de lune måneder foregik det i det fri, og det betød, at efterskole eleverne samtidig med motions-delen, fik masser af sund luft. Min efterskole havde interesse i at kunne offerere en helende efterskole kost og motion [http://www.kongenshusefterskole.dk/fag/liniefag/kost-a-motion.html] var der som allereve nævnt også masser af. Vi skønnede på hverdagen på efterskole på grund af al den efterskole motion, de tilbød. Jeg kom i uovertruffen form, & dét har jeg beholdt som voksen. Hvilket begribeligvis har haft den konsekvens, at jeg føler mig virkelig meget bedre tilpas…

Vi er bevidst om, at der er ekstremt mange teenagere, der fundererer over at tage på et efterskole ophold, og jeg kan ærligt rekommandere det. I særdeleshed, såfremt man ikke er fan af motion, kan efterskole motion være en stille opstartsfase. Der findes begribeligvis nok vrangforestillinger vedrørende, at efterskole kost og motion jævnligt bliver glemt, men dét er ikke min oplevelse. Mange deler den anskuelse, at hver & en efterskole kæmper for at tilbyde det mest uforglemmelige for efterskolens beboere. Ergo er bestyrelsen tit temmelig påpasselige med at tilbyde både skøn efterskole kost og motion, hvor alle typer mennesker kan klare mosten. Således: min anbefaling til Jer derude på internettet er; gør det! Mærk livet, og tag et år på efterskole, dét vil I på nogen måde komme til at beklage! Jeg kender hvert fald ik’ nogen, der ikke har haft et dejligt år dengang de tog et år væk hjemmefra…