Kreative mig er bare begejstret for at være iklædt 80’er tøj samt ofte også 80’er kostumer + 80’er udklædning

80’er kostumer + 80’er tøj er undertegnede totalt henrykt over. Lille jeg elsker det så højt, at moi faktisk indkøber en stor part af garderobens 80’er tøj hos internetbaserede kostumebutikker blandt butikkens 80’er udklædning og 80’er kostumer. De forhandler ofte neonfarvede cool accessories såsom for eksempel hot pants, strømpebukser og benvarmere.

Jeg klæder mig ofte i 80’er tøj og har forståeligt nok jævnligt holdt party som har temaet 80’er kostumer, 80’ tøj og 80’er udklædning . Moi er absolut ikk’ den eneste med denne passion. Min 2 år ældre storesøster er præcis lige på samme måde – jeg tror egentligt at det er fra Ellen, at jeg er pjattet med 80’er tøj, fordi min søsterstoresøsteren i gennem hele hendes teenageår havde 80’er udklædning + 80’er kostumer på både til parties og hverdag. Nogle gange i hundrede % 80’er udklædning men ind imellem bare med brug af udvalgte detaljer.

Jeg knuselsker 80’er stilen med rollergirl og godt med kulør. Tænk en fest, hvis alle andre er 100 procent i monokrom, så tropper jeg op i 80’er tøj med rigeligt med farve. Klassekammeraterne har sagt at min påklædning ser ud som 80’er udklædning – og tøjet er tit 80’er kostumer, moi hopper i, fordi udklædninger har skarpe prisniveauer og er et ligetil alternativ til at indkøbe i genbrugsbutikker, der almindeligvis ikke sælger ægte 80’er tøj. Jeg mener at det er nemt og hurtigt at købe undertegnedes 80’er kostumer på internettet og de aflevere outfittet måske næste dag. Sku’ jeg have behov for at prøve noget andet end 80’er tøj for 80’er tøj skulle komme så tilbyder de nemlig ret meget andet tilbehør og kluns fra øvrige årtier. De sælger tillige flere ypperlige festkjoler, som høster hyldest af vennerne. Flere af mine tøser har modsat også selv købt noget 80’er udklædning som eksempelvis plastik solbriller samt neon-armbånd, så min 80’er tøjstil smitter af.