Karnevalskostume – en drøm om karneval i aalborg i ført formfuldendte karnevalskostumer

Karneval i Aalborg – kan I se det for jer?. Mig & vennerne i klædt glimtende, fine karnevalskostumer - dramashop.dk/kostume/category/karneval-i-aalborg-228, og så bare have en god fest og ryste røven. Veninderne har mødt en tøs, der skal deltage og skabe en fest til karneval i Aalborg i sit flotteste karnevalskostume. Det vil være super at komme og støtte dansemusen og se, hvor kvalificeret kvinden er efter al hendes træning. Vi må sørme med og se hende.

Festglade mig vil meget gerne til karneval i Aalborg med fjer, glimmer og karnevalskostume. Jeg er en chik der elsker karnevalskostumer og fest i byen. Og undertegnede har fået fortalt, at karneval i Aalborg er en kæmpe festival og vidst samtidig temmelig velbesøgt. Har I læsere medvirket iført karnevalskostumer und alles? Det håber jeg?

De sidste 2 år har jeg været til fælledparkens karneval, men kunne forstå, at karneval i Aalborg er federe. Og nogle gange har det virket temmelig trist i Fælledparken, hvor kun de færreste var klædt i karnevalskostumer. Så jeg planlægger at tage afsted til karneval i Aalborg med karnevalskostume, fjer og glimmer/glitter. Måske skal Vi på sambakursus inden.