Jubii, min pusling tager på efterskole i 8 klasse.

I folkeskolen har vores Lasse ik følt sig specielt godt tilpas. Der har i nogen tid været en forfærdelig gruppe-dynamik. & uheldigvis været mobbeoffer! Det har virkelig bare været hårdt! Jeg har været ulykkelig, og dét har han så absolut ligeledes været. Vi har nu FINALLY indset en helt igennem fantastisk løsning på vores problem. Vi har afgjort, at han tager afsted på efterskole i 8 klasse {www.kongenshusefterskole.dk/2-nyheder/nyheder/226-8-klasse-pa-kongenshus-efterskole.html}. Det er lige om lidt, så han skal ik være trist i særlig lang tid endnu! Vi er alle ovenud tilfredse med denne gode ide… Faktisk var det vores knægt, som kom på idéen om efterskole 8 klasse… & os som forældre var glade for forslaget, dengang da han præsenterede det for os, for snart fem måneder siden. Jeg har alene hørt positive ting om at rejse på efterskole i 8 klasse, så jeg er ik spor nervøs! Der er ingen tvivl om, at det bliver helt igennem fantastisk for ham at komme væk!

Den altfortærende tankestrøm, jeg ligger inde med lige akkurat nu er, at det er enormt hårdt at vælge hans efterskole… Der er adskillige efterskoler, & jeg har prøvet at danne mig et overblik, men jeg synes, at det er hårdt. Så jeg krydser fingre for, at i derude kan hjælpe mig med at opstøve en dejlig efterskole 8. klasse! Jeg har ladet mig fortælle, at det i hvert fald ikke er alle skoler, som kan offerere undervisning til 8. Klasse, så husk, at det jo altså ska’ være en efterskole 8 klasse. Som det mest essentielle beder vi til gud om at kunne finde frem til en efterskole 8 klasse, som offererer guitarundervisning… Det holder han af mere end noget andet, og det har hjulpet ham virkelig meget, når han har været modløs! Så det ville være super, såfremt vi kunne finde frem til en efterskole 8. klasse, som kan bistå ham med at udvikle sit talent.