Jeg skal på højskole næste år – dermed står valget mellem højskole musik, højskole journalist og højskole kunst

Undertegnede går ud af gym her i maj & gennemtænker efter det at drage på højskoleophold på en rigtig god højskole. journalist plus højskole kunst er fag jeg interesserer mig for, og på den baggrund planlægger jeg om højskole kunst og højskole journalistik er 1 af de veje jeg kan gå i, når undertegende står over for at skulle finde ud af, hvad undertegende skal studere igen. Tillige har jeg spillet musik altid – også højskole musik der egner sig til samspil plus fællessang. Min veninde Caroline-Matilde har været på et styk decideret højskole musik-tema, men det er den situation at jeg foretrækker at komme på et højskoleophold, hvor der er en stor mængde retninger og fag at gå på. Har I hørt om en sådan en højskole? Journalistik eller højskole musik-linjeog vil anbefale den også?

Min storebror søger undertegnede ikke råd af, på trods af at manden lige har været af sted på højskole. Sport er Lars’ store interesse, så det var klart nok et styk højskole sport-linje drengen valgte, da han tog sit valg af højskole. Journalist skal han godt nok ikke blive, når han formulerer sig så slet ha ha. Min bror er bestemt ikk til højskole journalistik, højskole kunst eller højskole musik.

Her for tiden googler jeg i hvert fald løs efter i timevis om højskole kunst og højskole journalistik. Højskole sport dropper jeg bare med det samme haha. Desuden medbringer undertegnede også ”højskole musik” så jeg kan vurdere, hvorvidt mulighederne for at score mig et højskoleophold med kor sang samt samspil og sådan noget højskole musik. Det må jeg kunne finde.

Googler jeg på højskole journalist og højskole kunst ser jeg 3-4 positive højskoler tæt på Give, mens højskolerne stadig ik er klods op af min fødeby. ganske vist er undertegnede til højskole musik og højskole kunst og nærvær med andre mennesker, men mine musikerforældre må altså blive væk og maximalt invitere sig selv fobi ved udstillinger og koncertaftener og se den stolte datters højskole musik og min højskole kunst Ellers kommer de sgu bare rendende.

Noget andet er, hvordan niveauet er på en højskole. Journalistik kan jo være så meget, alt efter om deltagerne er atten ligesom undertegnede eller snarede er 30 og bare søger lidt adspredelse fra arbejdet. Puha jeg går ud fra at jeg ikke spilder tiden på en højskole. Kunst er lille jeg endvidere lidt spændt på. Om det kun vil tilbyde en overfladisk forelæsning eller om undertegnede vil komme til at blive udfordret og selv kan afprøve alle mine muligheder af med højskole kunst så jeg kan vurdere, om om jeg har talent.