Jeg og min mand skal til at komme starte op med husprojekt proppet med tagrens, tagmaling og hulmursisolering

Her for tiden vil min mand + mig endelig starte op meden omgang med gang i både tagmaling - tagxperten.dk/tagrens-tagmaling, , tagrens og hulmursisolering , tagxperten.dk/isolering, . Der er blevet lagt penge til side et stykke tid, og med baggrund i det kan vores lille familie idag finde økonomisk overskud til at give villaen en god og kærlig håndsrækning. Jeg + manden har med siden boet i villaen her i årevis med vores to unger. Nu er børnene blevet mere selvhjulpne, så nu skal vi igang med hulmursisolering, tagmaling og tagrens, og vores hus trænger.

Vores tag er gammelt med en fesen mørkebrun farvekulør. Jeg anede sgu ikke, at det kunne tænkes at man ku’ gøre det store vha tagrens og tagmaling, før end en kollega talte Kjeld om det tip. Tagmaling kan give det kokstgrå/sorte tag, vil klæde villaen så meget. Og så med en tagrens inden da, så bliver tagstenene smukt endnu engang. For det fejler egentligt ik noget, som en gang tagmaling og tagrens ikke kan smuksere.

Hulmursisolering synes jeg lød som et umuligt foretagende, hvor vægge skal ødelægges og der vil være håndværkermænd i uendeligt lang tid. Men hulmursisolering er lykkeligvis en del enklere end manden og jeg havde troet. Ved hulmursisolering bliver der boret fugehuller og stopper isolerende materiale den vej ind i muren.