Jeg kan absolut anbefale , at du skal tage på en håndboldefterskole

Jeg har gået på håndbold efterskole i Midtjylland i circa 4 uger. Og efterskoleopholdet går over alt jeg havde forventet. Inden jeg startede var jeg lidt forvirret over, hvordan det ville blive at gå på håndboldefterskole. Da eleverne fra start arriverede følte jeg mig lidt tøvende. Men alle de andre har det præcis på samme måde. Min gang-veninde Amanda træner også efterskole håndbold , www.halstedhus.dk/efterskole-haandbold, , og der kan hende og jeg tage af sted sammen. Det var tryggere da jeg ik’ havde lært nogen at kende. Nu har jeg først og fremmest lært dem at kende, der ligsom jeg selv har valgt håndbold efterskole linien. På skolen går der flere end 88 fyre og piger i alt, såeh jeg har altså ik’ styr på navne på hver eneste endnu.

Hverdagen på håndboldefterskolen

Her på min håndbold efterskole står samtlige tiiidligt op … fordi vi skal gå/løbe ! Jeg kan bedst lide at spise yoghurt med mysli under min dundyne i snegletempo. Efter løbeturen serveres der hjemmelavet morgen mad. Efter det skal vi have almen undervisning. Hele eftermiddagen er jeg af sted til efterskole håndbold. Alle unge fra håndbold efterskole plus de andre sports vinkler skal til kold mad kl. seks. Efter det skal alle unge være stille i værelset i en time. Stilletimen er egentligt meget hyggeligt at få en time, hvor vi alle slapper af og laver lektier. Anna og jeg ved ikke, hvornår vi ellers skulle få dem klaret. Størstedelen af hverdagen deltager vi i dansk og matematik eller træner efterskole håndbold og efter alt det sker der evig og altid sjove ting. Folk på gangen fremviser deres billeder, vi fejrer føds’dage for kammeraterne på gangen, vi spiller RoboRally, slapper af til danske film, klumrer rundt til lancie og så har en af de kloge stiftet en leg. Nu hvor at jeg startede her på håndbold efterskole er jeg mest på vores værelse når der er stilletime eller der kører Barometret.