Jeg har tinnitus – ka et høreapparat forbedre generne??

På bloggen i dag vil jeg beskrive den sygdom, som jeg har været underlagt i enkelte år! Jeg har nemlig fået min læges bevingede ord på, at jeg har udviklet tinnitus. Jeg har i fire år været ret så slemt plaget af en daglig ”øre-susen”… Beklageligvis forandrede denne susen sig til at være en konstant lyd i stedet for… & SÅ blev jeg først rigtig bange! Af den årsag, at jeg havde fået forklaret nogle horrible historier om, hvor helt vildt meget ældre mennesker med tinnitus lider i det skjulte!! Jeg havde fået fortalt, at patienter m tinnitus i begyndelsen er tæt på at blive skøre af den skruppelløse hyletone…! & jeg kan vildt meget nikke genkendende til den følelse. I begyndelsen var jeg også næsten ved at blive helt rundt på gulvet!! Men jeg må dog sige, at det stille og roligt blev ekstremt meget bedre… Nu om stunder ka jeg ha’ et helt ”normalt” liv sammen med min tinnitus sygdom…! Jeg kunne forstille mig, at det simpelthen ka forklares med, at, man vænner sig til at abstrahere fra sin tinnitus… Det betyder jo ikke, at jeg ik bemærker min tinnitus, det ville være løgn at sige…!

Min ven har forklaret mig, at mange kvinder og mænd der lider af tinnitus er blevet glade for et høreapparat , http://hearing.siemens.com/no/no/products/hearing-products.html, . Selvfølgelig blev det pointeret, at det overhovedet ikke er ALLE msk. der lider af tinnitus, som oplever gavn ved et høreapparat… Men i mange tilfælde kan et designer høreapparat forbedrer de smerter og gener, som tinnitus giver…. Jeg har således taget beslutningen om at afprøve et af de her høreapparater på egen krop… Jeg har derfor aflagt et visit hos en virksomhed, som er eksperter i høreapparater, udviklet til mennesker der har fået konstateret tinnitus!! Jeg er ovenud spændt på at prøve, om et høreapparat virkelig er i stand til at gøre mine gener tålelige… Jeg har i perioder været i behandling hos behandlere udenfor sundhedssystemet for at afgøre, om de kunne hjælpe mig, men uheldigvis uden nogen forandringer. Så jeg sætter virkelig min lid til, at et høreapparat ka’ afhjælpe mine gener! For jeg er ved at blive utålmodig!