Jeg har tænkt over: hvad koster en tilbygning når man omfatter alle typer udlæg?

Min prinsesse & jeg har besluttet at vi ønsker at bo i noget større. I længere tid har kæresten og jeg følt os hjemme i en fantastisk lille beboelse inde i Slagelse. Men nu er tiden moden til, at vi føler for at bo i et rigtigt hus. Dét hænger bestemt også sammen med, at vi regner med, at der ikke går lang tid, før vi vil ha nogle rollinger! Vi vil ret så gerne have et arkitekttegnet hus, fordi kæresten og jeg har den mening, at de er de smarteste. Men på samme tid af den grund, at vi er fuldt bevidste om, at en ombygning (www.bimdesign.dk/privat1) også hurtigt er bekostelig. Vi har i flere uger undret os over: hvad koster en tilbygning (www.bimdesign.dk/m2-priser) egentlig? Men nu har vi analyseret det, og sander, at en ombygning hurtigt bliver dyrere end et arkitekttegnet hus, hvor vi på egen hånd har lov til at bestemme. Med et arkitekttegnet hus er det muligt at få det præcis, som vi har ønsket os…

Min bedre halvdel og jeg kan næsten ikke vente med at hilse på arkitekten, som skal udforme vores arkitekttegnet hus. Og min allerbedste ven og jeg medtager selvfølgelig alle vores forhåbninger, og så må fremtiden vise, hvad, som er realiserbart. Dét omhandler selvfølgelig, hvor mange penge, kæresten og jeg ønsker at bruge på et arkitekttegnet hus. Men som allerede nævnt, havde kæresten og jeg allerede sat os ind i, hvad en ombygning sniger sig op på, & det ville mindst koste ligeså meget som et arkitekttegnet hus. Min udkårne og jeg har ydermere undersøgt: hvad koster en tilbygning såfremt man medregner alle uforudsete udlæg. Og det er til dels akkurat så kosteligt, som både en ombygning og et arkitekttegnet hus. Derfor er vi 100 % sikre på vores fremtidsplan om et arkitekttegnet hus. & vi kan absolut ej vente med at få besøg af venner og familie i vores eget arkitekttegnet hus. Efter at vi har boet på så få kvadrameter i lang tid, glæder vi os til at flytte ind i et fortrinligt arkitekttegnet hus.