Jeg har indkøbt mig termokasser, plastkasser og palletank

Robuste og praktiske plastkasser [www.dtemballage.dk/produktinformation/plastkasser.aspx] til diverse opbevaring har jeg i en periode gået og manglet. Desuden har jeg behov for termokasser [www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/plastkasser/termo--koelekasser/termokasser.aspx] til at transportere mad og drikke i min virksomhed med mad ud af huset. I forgårs fik jeg en ide om at benytte en palletank [www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/plastkar/ibc-palletanke.aspx] med taphane, når jeg vil ud til børnearrangementer og firmafester hvor der er store mængder drikkevarer. Idag har undertegnede gud ske lov bemærket en tilregnelig virksomhed, som at der afsætter termokasser, plastkasser & palletank og bestilt det hele.

Plastkasser fås i mange varianter og kasserne er simpelthen funktionelle til transport og opbevaring af for eksempel kød, fisk og grøntsager. Man kan f.eks. erhverve dig klapsammelige plastkasser, så de ik fylder op, så længe de er klappet sammen. Det er sådanne plastkasser, begejstrede mig har valgt.

Min splinternye palletank er relevant til rengøringsmidler, regnvand og læskedrikke. Jeg kender til flere personer som opsamle vand i sådan en palletank, men jeg tænker, at tanken fx kan være fortræffelig til saftevand, når jeg kører ud til markedarrangementer. Det kan være at undertegnede ligesom mine bekendte sku’ købe et styk palletank hjem til regnvand.

Termokasser tiltænker jeg at gøre brug af til f.eks til at bevare maden varm, når jeg som selvstændig er ude at køre og transport af mejeriprodukter. De termokasser undertegnede har fået mig er en anvendelig højde og bredde med lukkemulighed .