Jeg har altid ønsket mig en pavillon, dog eventuelt er et trædrivhus egentlig bedre

Pavillon eller trædrivhus?

Jeg og manden har en kende svært ved for alvor at se forskel, da jeg har kigget på såvel en havepavillon som et trædrivhus. Jeg kan sagtens se et styks havepavillon pynte ude i haven. Den vil kunne være i hjørnet af haven, og undertegnede ser frem til at have mange krukker og potter og lade mine blomster forspire dér i varmen.

Både havepavillon og trædrivhus tåler at blive malet, de giver begge en plet hvor der kan stå lidt potter og træmøbler og begge lader manden og jeg slappe af idenfor og beholde en fornemmelse af at være uden døre: Og det er jo dét, jeg går og drømmer om. Det kan være, at en pavillon er en smule mere kvadratmeter end et stk. trædrivhus?

Han synes, en pavillon er for pyssenysset. Med udgangspunkt i det har jeg snakket om et trædrivhus som en fælles middelvej, men han kommenterede, at det er præcist lige så feminint som den havepavillon. Så det alternativ valgte han ikke. Jeg har mulighed for at læse om gevinsterne ved at vælge et drivhus i træ jo det har jeg tal på.

Kanske bliver det prisen, det kommer an på. Undertegnede er nødt til starte på shoppestop og undgå køb af nyt og fint tøj til mine børn. For det bli´r hårdt at spare op – det forudsiger jeg allerede . Det er sådan, at undertegnede i laaaang tid ønsket mig at anskaffe mig et skt. havepavillon, og i torsdags har min mand sagt ok – såfremt jeg betaler selv, har han lovet at hjælpe med at opsætte det.

Jeg – og mine veninder – vil også have mulighed for at drikke en kop te og bladre i Alt og Haven, i mens jeg nyder blosmter og træer akurat på den anden side af vinduet i min pavillon. Men øh den tydelige gavn ved at beslutte mig for trædrivhus eller pavillon fatter vi ikke rigtig.