Jeg fandt endelig et styk carport jeg kan se mig selv have: Carporte i træ/træcarporte

Herren og jeg er som bekendt startet på at bo i villa, og med det formoder jeg i den forbindelse, at jeg giver hinanden et styk rummelig garage. Valget bliver ét af adskillige mageløst flotte træcarporte [shpavilloner.dk/andet/traecarporte] man kan få. Den slags er vi gudskelog enige om heldigvis samstemmige. Undertegnede kiggede praktisk taget på forskellige carporte over længere tid & er kun faldet over er par mildest talt såå tudegrimme typer, som ik matcher til huset. Gudskelog så fandt jeg ud af dét at manden og jeg har muligheden for at indkøbe carporte i træ, og de træcarporte er bare ret enkle. Moi vurderer faktisk at de carporte i træ ser pæne ud.

Næste punkt er at herren og jeg bare må komme til enighed omkring kulør + størrelse, fordi træcarporte fås i utallige varianter. Min mand ønsker sig en af de neutrale træcarporte, i mens jeg vil have carporte i træ i cool kulører, hvilket enten er eller matcher til parcelhuset.

Mig og husbonden vil ud og udvælge varporte i træ fordi undertegnede tænker, ar dét ik ikk at have et et område, som jeg kan anvende til at køre bestemorcyklen ind, hvis vejret er frostvejr og hvor gearet måske kan fryse fast er trættende. Samtidig vil Ove drømmer om at have en af sådan nogle cool carporte i træ der sikrer en placering af dytten naturligvis, men desuden til opbevaring af maling, værktøj og tilbehør til bilen og mere af den slags.