Jeg fandt en super venlig IT konsulent til mit kontor, samt du bør tilmed finde én

At det jo er muligt at lære andre ting trods alt, opdagede jeg forleden, på trods af, at jeg har været chef i adskillige år, & sådanset føler mig utrolig dygtig samt succesrig. At vælge de dygtigste medarbejdere på markedet, og personligt træffe en bestemt person før en beslutning blev truffet, har jeg altid været enormt grundig med. Jeg har i lange tider ønsket at have et godt forhold til samtlige blandt mine medarbejdere samt kunne alles fornavne, ligegyldigt hvor succesfuld min virksomhed vokser sig. At her kan være andre veje, der føles mere fornuftige i dagens økonomi, i hvilken det forekommer problematisk at beholde alle ansatte, har jeg alligevel snart erfaret.

Jeg kunne ikke ansætte IT konsulenter fast, så jeg forsøgte på grund af dette at bruge en scrum master fra et konsulent firma. På denne måde kan man arbejde med kompetente samt anerkendte medarbejdere, som blot er til stede på kontoret i de timer, der er behov for dem. Det er egentlig muligt at vælge nøjagtig den scrum master, som passer til ens behov, så i det tilfælde at du en gang i mellem eksempelvis mangler en scrum master, bliver du ikke tvunget til at fuldtidsansætte nogen, som du faktisk ikke rigtig kan bruge senere. Du undgår adskillige ansættelsessamtaler samt behøver ej bruge meget tid: som alternativ får du den erfarenhed, du har brug for, præcis når du har behov for den.