Jeg anvendte en ce5 clearomizer for 4 uger siden, & den virker fremragende

Af den grund at her er temmelig meget at vælge imellem, bør det synes umuligt at finde ud af, hvilken form for teknologi du skal anvende, såfremt du lige er startet med at anvende ecigaretter. Ikke nok med at du bliver i stand til at bestille varierende brands af e-cigs og adskillige smagsvarianter til din e-juice – her findes dertil forskellige brændere, clearomizere samt hylstre! Clearomizere er et mundstykke plus en atomizer samlet: det bliver den, der omdanner eljuicen til damp, når du anvender din el-cig. Her eksisterer flere varierende clearomizere, dog blandt de mest brugte må være en ce4 samt en ce5 clearomizer (www.e-bloss.se/clearomizere–atomizere/clearomizere-ce4-ce5-type).

En ce4 clearomizer (www.e-trekk.no/clearomizere–atomizere/clearomizere-ce4-ce5-type) bliver en rigtig god clearomizer til dig, som netop er begyndt at dampe. En ce4 clearomizer er derfor tit også det udstyr, som du finder i et begyndersæt. Den føles ikke særlig stor, for en ce4 clearomizer har mulighed for at indeholde 1,6mL evæske. ce4 clearomizeren holder 1 til 2 uger under gennemsnitlig slitage, så den bør egentlig skiftes ud temmelig tit. Til forskel fra en ce5 clearomizer, har man ej mulighed for at udskifte brænderen i en ce4 clearomizer, så man er af den årsag nødt til at bruge en ny, når den bliver for slidt. i dette tilfælde kan man let udskifte brænderen efterfølgende 7 til fjorten dages forbrug, & en ce5 clearomizer kan få plads til 2mL e-væske. Af den grund at brænderen placeres i bunden plus på grund af dette konstant bliver tilført ejuice, giver en ce5 clearomizer for det meste en federe smag sammenlignet med en ce4 clearomizer.

Idet du netop er startet med at dampe, kan du med gevinst bestille en ce4 clearomizer, indtil du føler dig klar til det mere seriøse, for det er selvfølgelig lidt mere dyrt med en ce5 clearomizer.