Ivt service center, Bosch service center eller metro therm service center – hvad for et sted skal jeg vælge?

Villaens varmepumpe skal til at have et servicetjek, og i forbindelse med det er jeg blevet fortalt, at det er en fordel af ringe til et ivt (el-cool.dk/ivt-service-center) service center, Bosch - el-cool.dk/bosch-service-center, service center eller metro therm - el-cool.dk/metro-therm-service-center, service center. Inden jeg fik en anbefaling har jeg ikk’ synderligt tildelte min pumpe særligt mange overvejelser, men arbejdsmakker rådede mig til, at jeg hellere må se at tage uforpligtende kontakt til sådan et ivt service center, Bosch service center eller metro therm service center der arbejder med at undersøge, at alt er som det skal være.

Efterfølgende har jeg googlet en smule på ivt service center, metro therm service center og Bosch service center. Jeg har set, at flere af virksomhederne markedsfører forudbetaling af deres Bosch service center, ivt service center eller metro therm service center. Det er sandsynligvis noget, der allerede på kort sigt kan være pengene værd.

Stederne ser generelt ud til at ku’ servicere på varmepumper ligegyldigt hvad mærket er og om systemerne hedder Bosch service center, metro therm service center eller ivt service center. Jeg tror sgu, at jeg ringer og forhører mig hos et metro therm service center, Bosch service center eller ivt service center.