Interessesrer jeres kæreste eller mand sig også enormt for aflæsning af varmeregnskab og jeres energimåler?

Der er godt nok adskillige pludselige udlæg når du flytter i tresservilla. Det er manden + jeg her et par måneder efter vi er flyttet ind igang med at konstatere. Min mand fokuserer særligt på vores hus’ varmeregnskab - www.ista.dk/serviceydelser/vand_og_varmeregnskab/index.html – og pludselig er aflæsning - www.ista.dk/produkter/aflaesningssystemer – af vores energimåler - www.ista.dk/produkter/energimaalere – noget, min husbondgår op i. Energimpåler, interesserer det mine læsere?

Mikkel pladrer evig og altid omkring aflæsning af hjemmets energimåler, og manden holder styr på families varmeregnskab. Jeg ved godt at aflæsning og styr på varmeregnskabet er det bedste for den fælles økonomi. På den anden side vil undertegnede sagtens overveje, hvordan det kan være de 2700 kr værd at være hjemme i en dejlig temperatur og dermed være liidt indefferent over, hvorvidt vores energimåler kører og de 23 c giver stigninger i hjemmets varmeregnskab.

Vi er vidst typiske som ægtefælker, hvor jeg ikke går så nøje op i aflæsning, varmeregnskab og energimåler og tillige render & skruer bare en smule op for radiatoren samt starter for elovnen i god tid, når huslige jeg vil lave focacia. Mens min kære mand så går og skruer ganske lidt ned, sikrer den løbende aflæsning af energimåler, bager på eftervarme samt håndterer husets varmeregnskab med hård hånd. Mandens tanker er ganske muntert hvordan jeg kan erhverve mig både uldent undertøj og ture i sauna med de gryn, ham og jeg kan skære i regningen. Nu skal I ikke give ham ret, vel.

Da jeg sidste år jeg levede i single lille lejlighed vidste jeg ikke rigtig noget om varmeregnskab. Ligesom aflæsning af energimåler bare var sådan noget undertegnede ordnede, de par gange om året jeg modtog besked fra Dong. Nu i villaen er min elskede interesseret i at eje et stk effektiv energimåler og knokle for at styrke ham og mit varmeregnskab og energiforbrug, fra den nuværende E’er til noget højere på skalaen.