Inspirerende råd til spritnye nydelige lamper modtages med lykke

Ihh, jeg har ventet på at få lov til at åbne op for denne skønne annoncering alt for længe, føles det næsten som om. Lykkelige mig har været så glad, men nu er det længe ventet officielt, og jer på den anden side af skærmen skal naturligvis være blandt de allerførste til at høre om nyheden!!

I adskillige måneder har jeg set frem til at være i besiddelse af den perfekte bolig, som jeg præcis har købt! Bred føles villaen plus velholdt, med et flot badeværelse samt en altan, som jeg glæder mig til at benytte om sommeren. Jeg har allerede valgt alle det møblement, som jeg savner, så den ting som mangler i dag, er egentlig nogle lamper [www.lampeguru.dk]. Jeg har fundet ud af, at det egentlig bliver mega vigtigt hvad for nogle lamper, der er i et hjem.

Primært bør der uden tvivl være lys hvor det er praktisk, men man skal ej bare anskaffe sig de billigste lamper, for de har altså indflydelse på udseendet af rummet som helhed. Jeg overvejer, at jeg måske kan have designede lamper til alrummet: eventuelt 2 Fritz Hansen lamper til at sætte over spisebordet. I mit køkken overvejer jeg de der spotlight lamper plus lamper under skabene, der lyser direkte ned på bordpladen. I gangen tænkte jeg egentlig på en prægtig lysekrone, som har mulighed for at danne en smuk velkomst til boligen. Smukke lamper findes der allerede på badeværelset, så dem er jeg ikke nødt til at at skifte ud.

At bestille nogle gulv lamper til stuen & soveværelset, som man fx kan bruge til at læse, bør derudover føles som værende en udmærket tanke. Jeg tror på, at de pæneste lamper er i stand til at gøre min bolig rigtig nydelig, på samme tid som at jeg ikke bliver nødsaget til at sidde i mørke.

Såååeh, mine underskønne venner? Kan I række en broderhånd med at fremfinde de rette lamper til min spritnye, pragtfulde villa? Please? Jeg føler mig ikke sikker ved at implementere billederne af huset her på cyperspace. Men hvis nødvendigt, sender jeg selvfølgelig gerne dokumentation af mit køkken over mail til jer. 3-2-1 – Sæt i gang..!