Idet du går efter den optimale e-cig erfaring, skal du bestille Variabel Volt batterier

Jeg føler mig rent ud sagt super lykkelig over, at jeg startede med at bruge dem, for jeg har snart anvendt e-cigarett i et stykke tid nu. Begyndelsesvis røg jeg super meget: min. 15 til 40 cigaretter om dagen, & dersom jeg manglede min regelmæssige smøg, følte jeg mig faktisk sur og frustreret. Mine bekendte fortalte mig nogle gange, at jeg hørmede af cigaretrøg, og jeg kunne også godt se, at mine tænder blev farvede af røgen samt klamme. Pga. dette besluttede jeg mig for at give el-cigaretter en chance, samt jeg kan udelukkende sige, at det blev en herlig beslutning.

Efter få uger med et starterset, besluttede jeg mig for at forsøge med de her andre Variabel Volt batterier , www.e-trekk.no/e-sigarett-batterier/variabel-volt-batterier–vv-vw, , med hvilke man faktisk har mulighed for at bestemme volten. Disse e-sigarett batterier , www.e-trekk.no/e-sigarett-batterier, var et hit: jeg har nu mulighed for at sætte voltagen hundrede procent, som jeg foretrækker det, plus opnå præcis den aroma plus intensitet ud af min e-cigaret, som jeg ønsker. Min yndlings smag er mynte: den resulterer både i lækker lugt fra munden & en renlighed, som har som resultat, at jeg ej længere føler mig uren, når jeg damper. Variabel Volt batterier virker mere sikre, og Variabel Volt batterier virker dertil en del mere langtidsholdbare sammenlignet med traditionelle batterier til mods , www.e-trekk.no/e-sigarett-batterier/batterier-til-mods, . Det bliver kort sagt en fornuftig investering, på trods af, at batterier til mods selvfølgelig tilmed bliver mere kostelige på grund af dette. Til alle, som ønsker en fantastisk damp-følelse & en unik aroma, vil jeg anbefale Variabel Volt batterier!