I min kommende butik vil jeg tjene mine $ på at sælge fleshlight!

Sex sælger! Det er et skønt ordheld, & dét har stadig en sandhed i sig. Det er imidlertid hvad, jeg sætter min lid til. Og jeg har påtænkt at finde ud af, hvorvidt dette ord sprog i realiteten er sandfærdigt. Jeg har tænkt mig at starte min egen lille biks. Til at begynde med giver det mest mening at starte en internetbutik. Hvis det viser sig at gå rigtig godt, kunne jeg virkelig godt have lyst til at åbne en fysisk forretning. Min butik skal sælge fleshlight , http://www.amoro.dk/shop/fleshlight-1210c1.html, , fifty shades , http://www.amoro.dk/shop/fifty-shades-of-1097c1.html, bogen, samt et kondom , http://www.amoro.dk/shop/kondomer-947c1.html, til de, der har brug for et sådant. Fifty shades har i længere tid været fantastisk moderne, & er blevet offereret meget plads i de anerkendte dagblade. Ovenud mange har hørt om fifty shades! Og jeg håber på, at det har den betydning, at jeg formår at ”lokke” mange potentielle kunder, som er fascineret af fifty shades. For evt. er de så interesseret i andre lignende emner også, som f.eks. fleshlight eller et lyserødt kondom! Eller dét er i al fald min største forhåbning.

Jeg har virkelig længe håbet på at starte min egen biks! At det så lige endte med en biks, som forhandler fleshlight, fifty shades eller et moderne kondom, vil jeg helt bestemt betegne som en tilfældighed… Men ik’ desto mindre er det min virkelighed i disse tider. Jeg har ik’ nogen drømme om at tjene mange dollars på at tilbyde fleshlight, fifty shades eller et kondom her og hist. Jeg er vidende om, at også denne markedsniche er presset hårdt. Men det er faktisk heller ikke det mest afgørende at blive milliardær. På det personlige plan for mig, drejer det sig om dagligdagen som indehaver af en gesjæft. Det virkelig spændende for mig lægger i at iværksætte noget fra bunden. Det er det, jeg er komplet optaget af nu, hvor jeg er så småt er ved at spekulere på, om butikkens generelle sortiment skal bestå af fleshlight, fifty shades, eller et kondom til den kvalitetsbevidste køber. Der er absolut mange beslutninger, som skal træffes. Men lykligvis har jeg ovenud mange søde kammerater, som har tilbudt deres hjælp…