Hvorfor eksisterer der sådan et fantastisk stort udvalg af espressomaskiner…

Om ikke længe er det jul, og alle jeg kender har brug for en ønskeliste, som de finder formidabel at have under gave-indkøb! At nedfælde en ønskeseddel mener jeg i grunden nogle gange kan være ovenud hårdt. Det er ikke altid, at jeg kan finde på ønsker. & dét er jo egentlig gruopvækkende, af den årsag, at dét må være et symptom på, at europæere lever i en verden af overflod. Når vi føler, at vi mangler noget, køber vi det uden tøven, det har som konsekvens, at der ikke er nogen ønsker tilbage til, når venner og bekendte vil have fingrene i en ønskeliste. Men denne gang er jeg imidlertid kommet på noget; en espressomaskine! Jeg har længe haft fantaseret om espressomaskiner (http://www.stildesign.dk/produkter/espressomaskiner/). På en espresso maskine kan vi hjemme i privaten brygge drikke, som smager som på en dyr restaurant. Og det er herligt at have mulighed for at invitere vennegruppen på kaffe brygget på en espressomaskine. Så nu er tiden moden til at jeg har i sinde at ønske mig en espressomaskine af mine venner. I lang tid har jeg lagt mærke til, hvor eftertragtede espresso maskiner (http://www.stildesign.dk/espresso-maskine/) er blevet. Adskillige har nu en espresso maskine. Og dén trend vil jeg nu ligeledes hoppe på…

Men det er absolut udelukkende den mest simple del, der er forbi mig, jeg er endnu ik bevidst om, hvilken espressomaskine, er er værd at samle på! Jeg håber, at I eventyrlige med-bloggere vil hjælpe mig med at blive klogere. Jeg siger Jer – markedet for espressomaskiner er fuldstændig vanvittig stort. & jeg kan bestemt ikke forstå markedspræmisserne. Jeg har den holdning, at espresso maskiner udbydes til ovenud mange forskellige prisklasser, og jeg aner ikke, hvad jeg skal lede efter? Så dét vil jeg ovenud gerne modtage hjælp til at få greb om. Den ekstrem store eftersøgning efter den mest hypede espressomaskine er for alvor i gang! Jeg er blevet ekstremt opslugt af den her jagt, og gennemgår hver time internettet efter espressomaskiner. Nogle mennesker vil muligvis udnævne mig som en lille smule vanvittig, men det er udelukkende fordi, at jeg meget gerne vil hygge mig med en espresso maskine…