Hvis nogen har behov for viden omkring saltning af veje – så tag kontakt til mig…

Der er sket det fortrinlige, at jeg lige nu udlever min allerstørste drøm. Jeg har åbnet min egen lille forretning. Det er en stor drøm, som jeg har haft i flere årtier. Men jeg følte, at nu skulle det være. Og af den årsag gik jeg til værks med det samme. Det passede rigtig godt med, at vores fælles tvillinger er kommet i skole-alderen, så de ik’ har behov for akkurat lige så meget assistance som da de var nyfødt. Min bedre halvdel var overbevist om, at hvis jeg havde i sinde at virkeliggøre min drøm, måtte det igangsættes lige nu, inden at vi begge to blev alt for gamle! Min forretning offererer snerydning København (http://www.totalsnerydning.dk/snerydning) som hovedprodukt, og saltning af veje (http://www.totalsnerydning.dk/saltning) & almindelig glatførebekæmpelse (http://www.totalsnerydning.dk/saltning/glatfoerebekaempelse). Jeg har i virkelig mange år været beskæftiget indenfor glatførebekæmpelse, hovedsagligt snerydning København samt saltning af veje. Men jeg manglede nye og udviklende udfordringer, & har i lang tid overvejet at blive virksomhedsejer. Der er et eller andet skønt over dét at være forretningsejer!

Dét at være virksomhedsejer er komplet nyt og ukendt for mig. & her er det, at jeg afhænger af Jer! Jeg krydser fingre for, at I besidder nogle brugbare tips vedr. dette uoverskuelige felt. Jeg har før overvejet at starte på et kursus for at opbygge viden om dette felt. Men jeg må ulykkeligvis indrømme, at jeg ik føler, at jeg har tiden til det. Så jeg håber, at jeg hen af vejen selv kan lære at begribe det mest primære. Jeg har adskillige gange oplevet, hvordan diverse blogs er et godt sted at høre om andres erfaringer. Jeg deler ovenud gerne ud af min erfaring med korrekt glatførebekæmpelse, samt saltning af veje & min erfaring med for det meste snerydning København. Men måske er det ikke den erfaring, der de fleste har brug for! I mellemtiden håber jeg på, at I er i stand til at være mig behjælpelig. I forvejen synes jeg, at der er fantastisk mange gøremål at se til, i forbindelse med etableringen af min forretning. Så såfremt I har lysten til at række mig en hjælpende hånd, ville jeg blive fantastisk taknemmelig!