Hvilken type af Kanger MODS passer lettest til mit behov?

At jeg ikke på noget tidspunkt har tænkt mig at skifte tilbage til normale smøger igen, kan jeg i sandhed sige, for jeg har anvendt el-cigaretter i flere år snart. Jeg kan endda bruge den indenfor på arbejdet eller til fester, mens jeg undgår at være til gene for folk: dog vha. el-cigs får jeg alligevel sensationen af at være ryger. At stinke af røg hver dag, eller at betragte mine tænder blive mere og mere grå med tiden, savner jeg med garanti ikke. Jeg føler mig stadig nikotin-afhængig, men fordi ejuice produceres med varierende nikotinstyrker, kan jeg enkelt skære ned med tiden.

En holdbar clearomizer bunn brenner - http://www.e-trekk.no/clearomizere–atomizere/clearomizere–bunn-brenner/ – , der fremhæver smagen af min evæske og kreerer helt den styrke damp, jeg kan lide, har jeg valgt at bruge i min elcigaret. En clearomizer bunn brenner, der sørger for, at her til enhver tid kommer evæske i nærheden af tråden, har jeg også anskaffet mig – sådan undgår jeg den klamme, forbrændte smagsoplevelse. Efter at have testet adskillige forskellige modeller, fik jeg endelig bestemt mig for at bruge Kanger MODS - http://www.e-trekk.no/kanger/mods/ – . Til du opnår 100 pct. den oplevelse, som du foretrækker, har du chancen for at sammensætte din ecigaret fra et utal af varierende parter så som clearomizer bunn brenner såvel som Kanger MODS: dette er med sikkerhed op til personlig smag, men det bliver jo nøjagtig det, der er det gode ved e-cigs.