Hvad for noget siger dine foldedøre om dine kerneværdier?

Dét som giver lyksaglighed for mig i min omgang med verden, er ej nødvendigvis det samme, som for andre, og folk er ikke ens. Jeg tænker at en sådan tilgang er vigtig at tage til sig, så snart at vi støder ind i personer, som ik deler vores værdier. Til hver en tid har jeg været optaget af folks livsanskuelse, og deres forskellige livsformer.

Mine aller tætteste brænder for selvstændighed. At styre egen forretning brænder vi for. At være i stand til at etablere en virksomhed op fra bunden, og opleve virksomheden udvikle sig, er for os et kæmpe rush. Min kammerat ejede sin egen forretning, der forhandlede udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre & plastdøre. Som lille rolling erindrer jeg skarpt og tydeligt, hvordan jeg elskede at befinde mig i hans butik.

Jeg var af den overbevisning, at det var fængslende at analysere samtlige af de forskellige personer, der besøgte hans butik. Efter at jeg har spenderet virkelig mange dage i hans gesjæft, som forhandlede udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre & plastdøre, anerkendte jeg, at der eksisterer adskillige forskellige forestillinger om det absolut bedste liv. På baggrund af min barndom, hvor jeg på egen hånd observerede kundernes valg af for eksempel udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre samt plastdøre, fangede jeg, at menneskenes forbrug udtrykker vores dybeste værdisæt.

Hans firma besad et kolossalt sortiment af udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre plus plastdøre. Det kan forklare, at utallige besøgende brugte mange timer i forretningen, for at købe lige nøjagtig dé ting, de havde planer om at købe. Og dét var for mig fantastisk gribende at studere de praksisser. & sådan blev min optagethed af konsumptionsstudier dannet…