Hvad er ulemperne ved glasblæsning…

Dét er akkurat nu tid til den dyre slibning [www.gladsaxemetal.dk/slibning] af vores familieøse. Efter den slibning er klaret skal dytten lakeres. Og på den front er vi sjovt nok ikke enige om kuløren. Skal det blive en klassisk sort eller sølv, eller måske et styk funky orange eller rød. Dét kan jeg og kæresten beslutte os for mens vi indsamler introtilbud på sandblæsning [www.gladsaxemetal.dk/sandblaesning]. Så må jeg og kæresten anse, hvem der overtager uoverensstemmelsen.

Min farbror Stig har stilt spørgsmålet, om han ska klare regningen for vores slibning, fordi vi ik har speciel mange penge for øjeblikket. Jeg og kæresten eftersøgte en kende for at finde hjælp ifm gør det selv sandblæsning og glasblæsning [www.gladsaxemetal.dk/glasblaesning], meeen jeg har ikke rigtig modet eller evnen for at begynde på det. Hverken kæresten eller jeg er nemlig ikke den gode hobby håndværker. Og på én af bilwebsiderne der har vejledning til at ordne sandblæsning selv, stod der, at du næsten kan risikere at blæse bilen skævt, samtidig med at det sviner ganske voldsomt. Og ja, jeg kunne sagtens forestille mig, at det bliver resultatet, såfremt jeg prøver en gør det selv glasblæsning. Så vil jeg derimod hellere betale for en faglært slibning.

Kæresten og jeg har ingen faglig viden om, hvad en slibning ka udrette af mirakler, og begriber ej heller, hvad der adskiller sandblæsning og glasblæsning. Jeg så på en rådgivnings hjemmeside, at glasblæsning er en afsart sandblæsning, og at glasblæsning er en slibning der bliver gennemført med brug af små perler af glas i . I modsætning til en sandblæsning skulle glasblæsning ikke fungere som slibende men i stedet ensarte overfladen . Når jeg læser dette bliver kæresten og jeg lidt i tvivl, om sådan en glasblæsning måske er passende…