HJÆLP! hvorhenne kan jeg investere i et perfekt kostume til næste fastelavn?

Som lille var jeg selvfølgelig klædt ud til fastelavn og dengang jeg var 4 år, gik jeg med min prinsessekjole og bare tæer hele til jeg ikke kunne passe kjolen mere. I dag opsøger jeg hver en mulighed og hopper i kostumer til maskeballer, tyrolerfest, halloweenfester, julehygge og selvfølgelig fastelavn. Jeg må få mig nogle rollinger, så jeg har muligheder for at tage til endnu flere kostume [http://dramashop.dk/category/kostumer-til-udklaedning-parykker-tilbehoer-39/] parties!

De gange det skal være effektivt leder vi på internettet og investerer i fulde kostumer, hvilket faktisk kan koste mindre end at få tøj i HM. Ind imellem bruger jeg kun penge på en paryk eller accessory (iih staveplade) og opsnuser ellers det øvrige i mit klædeskab eller hos genbrugsbutikken. Jeg var engang udklædt som sørøver med en hvid gammel lidt for stor skjorte fra genbrug, sorte bukser, en flaske rom fra min kærestes barskab, min mors støvler, min lillesøsters spraglede tørklæde – & så en sabel fra en af mine yndlingsshops på nettet…