Hf Odense – HF giver dig adgang til din drømmeuddannelse

Vil du gerne begynde på en Hf Fyn?

Måske har du allerede helt styr på, hvad du har lyst til at blive. Det kan være, at du håber på at blive sygeplejerske, politibetjent eller pædagog, eller det kan være, at du går derimod efter en sprogvidenskabelig uddannelse på universitetet. Uanset hvilke drømme for dit fremtidige job, du tænker over, er jeg sikker på, at en Hf Fyn vil give dig det absolut stærkeste udgangspunkt for at få drømmene til at gå i opfyldelse. For det gjorde de for mig, og nu skal jeg søge ind på uddannelsen til folkeskolelærer på seminariet, og jeg er overbevist om at jeg kommer ind.

Ved du endnu ikke, hvad du har lyst til at arbejde med om nogle år? Det havde jeg heller ikke styr på, da jeg blev færdig med folkeskolen. Men Fyns hf-kursus giver mulighed for et par år til at finde din vej.

Fyns hf-kursus – Opfyld drømmen

Går du ud af folkeskolen til maj, og drømmer du om at læse på en uddannelse med overdrevet mange muligheder til rådighed? Gennemfører du din HF på Fyn hos Fyns Hf-kursus, så kan du styre den til lige nøjagtig det studie, som du drømmer om at blive optaget på.

Ved siden af den almindelige hf , hvor du kan vælge valgfag på a-, b- og c-niveau, tilbyder de på Fyns HF-Kursus nemlig liniern: Sproglig HF, pædagoglinjen, politilinjen samt naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er disse linjer skræddersyede til at forberede dig til din drømmeuddannelse.

Fyns hf-kursus har adgangskrav

Vil du at gennemføre en Hf Fyn hos Fyns hf-kursus? Så må du først matche en hel række adgangskrav. Er det mere end et år siden, at du er gået ud af 10. klasse? Så bliver du bare kaldt ind til en optagelsessamtale, hvor de så tjekker dine faglige og personlige kompetencer.

Bliver du færdig med folkeskolen til forår, skal underviserne overveje, om du på nuværende tidspunkt er klar til starte på en HF-eksamen. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt, at du kommer til optagelsesprøve, før du kan starte på din Hf hos Fyns hf-kursus. Det var jeg faktisk nødt til, men det var ikke rigtigt så slemt, som det lyder.