Hf Fyn – Bliv rustet til din fremtid

Kunne du tænke dig at gennemføre en Hf Fyn?

Uanset hvilke studiedrømme, du gør rundt med, er jeg sikker på, at en Hf Odense kan give dig det mest optimale udgangspunkt for at drømmene går i opfyldelse. Det gjorde de nemlig for mig, og nu ved jeg, at jeg skal læse til lærer på seminaret, og jeg er overbevist om at blive optaget. Ved du allerede, hvad du drømmer om at være. Det kan tænkes, at du tænker dig at blive sygeplejerske, socialpædagog eller politibetjent, eller måske går du i stedet efter en sproglig uddannelse på universitetet.

Ved du ikke rigtigt, hvad du kunne tænke dig arbejde med i fremtiden? Det vidste jeg heller ikke, da jeg startede. Men Fyns hf-kursus - www.vucfyn.dk/fynshfkursus – giver dig ekstra tid til at vælge retning.

Hf Fyn – Gå efter fremtidsdrømmen

Går du ud af 9. klasse til sommerferien, og ønsker du at studere videre på en HF med overdrevet mange muligheder at vælge imellem? Studerer du din hf midt på Fyn hos Fyns Hf-kursus, så har du mulighed for at målrette den til ganske nøjagtigt den studieretning, som du drømmer om at blive optaget på!

Som noget ekstra ved siden af den klassiske Hf med valgfag på niveau a til c, tilbyder de på Fyns HF-Kursus nemlig linjerne: Sproglig Hf, politilinjen, pædagoglinjen samt naturfags- og sundhedslinjen. De linjer er hver især skræddersyede så de kan forberede dig til drømmestudiet.

Adgangskrav til Fyns hf-kursus

Har du lyst til at læse din Hf Fyn hos Fyns hf-kursus? Så må du opfylde en masse adgangskrav. Afslutter du folkeren til forår, skal dine undervisere beslutte, om du på nuværende tidspunkt er klar til læse en hf eksamen. Det kan være nødvendigt, at du kommer til optagelsesprøve, før du kan starte på din HF hos Fyns hf-kursus. Det var ikke rigtigt så nederen, som det kan lyde.

Er du gået ud af 9. klasse for længere end end et år siden? Så bliver du bare indkaldt til en optagelsessamtale, hvor de så tester dine faglige og personlige kvalifikationer.