Hårplejebegejstrede mig anvender ofte John Masters Organics, ID voks og HH Simonsen wet brush

En ting jeg vender tilbage til inden for hårpleje er ID voks, min HH Simonsen wet brush og John Masters Organics.

Alt efter din frisure kan du få ID voks til kort hår og længere frisurer, og jeg sværger of course til produktet til længere hår. Jeg bruger voksen der er kaldet ID voks hard gold holder det opsatte hår fornuftigt. De dage jeg bruger krøllejern holder stylingen bedre hvis jeg gør brug af ID voks. I Inden jeg påbegyndte at bruge ID voks, da blev stylingen hurtigt trist. Men håret holder sig friske med ID voks.

Min yndlings HH Simonsen wet brush er tit uundværlig i hverdagen. Den virker godt til min datter og hendes filtrede hårpragt når hun kommer hjem fra en lang dag i første klasse og jeg benytter den også selv. HH Simonsen wet brush er lige til at trække igennem garnet når garnet er både tørt og vådt. Jeg sætter pris på det. Så hermed har jeg anbefalet HH Simonsen wet brush.

Som navnet afslører er John Masters Organics fyldt med øko ingredienser hele vejen igennem og jeg anvender blandt andet hårkur og santvandssprayen fra John Masters Organics. Den er absolut favorit når det gælder John Masters Organics for produktet gi’r lidt struktur.