Goodbye nedadvendte miner og overfyldte hverdage: forsøg med ledercoaching

Min beskæftigelse har snart været stresscoach København i fem somre, og jeg vil faktisk berette, at jeg efterhånden har fået frelst en del selskaber fra konkursen! Da kommunikationen chefer samt medarbejdere imellem altså ikke virker, og fordi der faktisk eksisterer en temmelig dårlig atmosfære på arbejdspladsen, kører det mange gange dårligt for virksomheder. At folk udvikler stress & ikke arbejder produktivt, betyder det, så det påvirker dertil virksomhedens indkomst. Pga. dette føler jeg mig glad for, at det føles ret på mode at få besøg af en stresscoach København, & at flere faktisk har fået øjnene op for, hvor stor forandring, ledelsesbaseret coaching vil skabe.

Selvfølgelig eksisterer der alligevel nogle chefer, der kort sagt nægter at lytte, samt som virker besværlige hele tiden, fordi de ikke frivilligt skulle deltage i stresscoach København. Heldigt nok elsker jeg forhindringer, & det er en meget stor bekræftelse, hvis en virksomhed efterfølgende kontakter mig plus informerer mig om, hvor positive fremskridt der er hændt, plus hvor godt deres arbejdsplads virker i dag. Selv de aller mest stædige medarbejdere indser endelig, at kommunikation samt forståelse anses for at være ganske vigtigt i et firma. Flertallet har også stor glæde af ledelsesbaseret coaching derhjemme, på grund af at de har mere energi plus derfor bliver i stand til at fokusere på at skabe nogle fredelige stunder med kæresten.