Frankering har aldrig været så let og prisbilligt som med en frankeringsmaskine

Med de varslede prisstigninger på frankerede forsendelser, vil din forretning spare en del, ved at investere i en frankeringsløsning fra et frankeringsfirma. Et postbrev der er frimærkefrankeret vil fra og med foråret 2011 beløbe sig til otte kroner, mens et brev frankeret via en frankeringsmaskine blot vil beløbe sig til 6,50 kr. En investering i en maskine til frankering - danastar.dk/mere_info/frankering, kan som følge deraf hurtigt tjene sig hjem. En undersøgelse fra postvæsenet viser, at et frankeret brev virker mere seriøst. Med en frankeringsmaskine fra Frama - danastar.dk/frama, , kan jeres frankering blive gjort lynhurtigt, nemt og endda også til en spotpris. Som en ekstra fordel får virksomhedens postbreve et særligt professionelt look, og I vil kunne annoncere for din virksomhed iform af jeres logo påtrykt direkte på selve kuverten.

Vi besvarer ethvert behov når det kommer til frankering og her finder du markedets bedste systemer. Frama vægter en løbende udvikling af sine produkter, hvilket sikrer dig, at vi hver gang tilbyder de allerbedste og mest effektive løsninger inden for frankering. Produkter fra et frankeringsfirma er kendte for deres solide design og veludbyggede funktionaliteter, da vi ikke vil gå på kompromis kvaliteten hos os. Tilfredse kunder er vores topprioritet. Som følge deraf kan du stole trygt på, at du og din forretning får en optimal løsning med os hos et frankeringsfirma.

Ved et frankeringsfirma vil vi gøre alt for, at alle kunder er glade. Derfor indikerer flere analyser fra uafhængige instanser, at vi er blandt de bedste, når det kommer til kundernes tilfredshed med vores frankeringsmaskiner.

Frankering skal ikke nødvendigvis være en tung og tidsrøvende opgave for din virksomhed. Med en portomaskine fra Frama, kan enhver virksomhed opnå besparelser og frigøre mandetimer.