Fluer, havstænger og køb af anden slags fiskegrej

For fire år tilbage opdagede jeg en havfiskestand i Føtex, og den købte jeg. Det var under en periode hvor jeg befandt mig i min storebrors sommerhus og lavede speciale, og jeg så en flok folk stå og kaste snøren ud efter store fisk. Jeg kunne se, at de alle havde det optimale fiskegrej, og de gjorde da også nogle imponerende fiske ”trofæer”. I perioden siden har jeg dog ikke haft glæde af mit fiskeudstyr mærkbart. Men altså, fordi, at jeg nu her bringer emnet op, er, at vi nu har nået maj og dermedsåledes årstid for hornfisk-fangning. Således har jeg fået lyst til at fiske endnu engang hvilket er grunden til at jeg vil investere i solidt fiskegrej. Jeg føler mig nemlig overbevist om, at det kan betale sig når du har købt produkter i en ordentlig kvalitet.

Mulighederne for at finde det rigtige fiskegrej er måske næsten uoverskuelige. Du kan både shoppe i en webshop og besøge en Spejdersport eller lignende. Det, der er mest nice i forhold til at finde grejet i en netbutik er, at på den måde kan man enkelt sammenholde vejledende priser på de samme slags fiskeudstyr. Det giver mig det rette fiske grej til en pris helt i bund. Derimod modtager man god rådgivning af de ansatte i butikken, dog kan man ofte uden problemer få online support eller bare ringe til dem. Mit næste træk er at finde frem til, hvad for en type fiskegrej, jeg vil eje. Under alle omstændigheder skal jeg både have havørred-blink og fluer og woblere, dog overvejer jeg derudover en fnullerdusk. Ydermere må jeg uden tvivl skaffe mig en fiskestang, hjul plus andet basalt.

Det er med stor glæde, at jeg ser frem til at kaste mig ud i fiskeriets glæder igen.