Flere timer til min motion idet moi øver efterskole håndbold

Lille jeg har gået på håndbold efterskole , www.halstedhus.dk/efterskole-haandbold, nær Silkeborg i cirka 5 uger. Og det bare overskygger alt jeg havde forventet. Forinden var jeg temmelig bekymret over, hvordan det måtte være at bo flere måneder på håndboldefterskole. Da jeg først dukkede op var jeg lidt beklemt. Men vi alle havde det præcis på samme måde. Min roommate Ida går ligesom mig til efterskole håndbold, så vi kan være sammen. Dette var tryggere i starten. Nu har jeg især lært dem at kende, som ligesom jeg selv har valgt håndbold efterskole linien. vi går flere end 82 efterskoleelever , jah tro ikke at du nemt kan holde styr på alle navnene på de elever, som du ikke har undervisning eller idræt sammen med.

En smule om håndbold efterskolen

Her på håndbold efterskole skal enhver tidligt op .. for at ud at løbe ! Hyggejeg er vant til at spise kornflakes med dundynen i snegletempo. Bagefter anrettes der øko morgenbuffet. Efter morgenmaden har vi normal dansk- og matematikundervisning. Hele timerne fra 14-16 udøver jeg efterskole håndbold. Alle af os fra håndbold efterskole og de øvrige sports vinkler spiser mad omkring klokken 6. Efter maden skal vi befinde os på værelset en lektietime. Stilletimen er faktisk meget bekvemt at være tvunget til en smule tid, hvor samtlige elever slapper af og laver lektier. Jeg og flere aner ikke, hvornår vi ellers skulle få lektierne fixet. Hele hverdagen er vi med til dansk og matematik eller træner efterskole håndbold og efter alt det hænder der konstant sjove ting. Folk fremviser fotos, mine venner og jeg holder fra samme gang, vi spiller spil, hygger med masser af film, klumrer rundt til lancie – og i aften har har en af de andre konstrueret en quiz. Så siden at undertegnede startede her på håndboldefterskole er jeg mest på værelset når der er timen med stilhed eller når radioen kører Det elektriske Barometer.