Find dine skjulte styrker & få venner som varer for altid – tag på sabbatår højskole

Betragtet som en lidt anderledes vej bliver sabbatår højskole » www.uldum-hojskole.dk/sabbataar-hoejskole, altid – en udvej for folk, som ikke er særlig dygtige i skolen & ikke er klar over, hvilken retning de vil gå endnu. Højskoler » www.uldum-hojskole.dk, er overhovedet ikke spild af tid samt dårlige, de er blot skoler, hvor man som værende ung skal få lov til at dyrke adskillige forskellige interesser, førend voksenlivet for alvor begynder, så dette synspunkt er egentlig dårligt. Det bliver fuldstændig rigtigt, at man på et sabbatår højskole ej behøver have utallige bøger samt lave bograpporter hver uge. Udforske svømning, dans & musical, eller spændende rejser til eksempelvis Tanzania, kan man på den anden side.

I det tilfælde at du har lyst til at lære at bo med fremmede folk, plus hvis du vil erfare, hvorvidt du egentlig besidder en begavelse i dans eller svømning, kan sabbatår højskole være en superb mulighed. Eventuelt ønsker du at vælge psykologi eller astronomi, eller hvad med at dyrke dine kreative evner med hjælp fra madlavning plus filmproduktion? Der er adskillige emner, som ikke kan fås i folkeskolen, og det er egentlig meget ærgerligt, at unge aldrig nogensinde får udforsket disse, bare af den årsag at de ikke betragtes som værende ’rigtige’ emner.

Vi sørger for at hver enkelt person er i stand til at opdage fryd samt entusiasme hver dag, plus vores sabbatår højskole fokuserer på variation samt sammenhold. At udforske dine evner samt din personlighed, bliver du kort sagt i stand til med højskoler.