En påhængsmotor er velegnet for hver og en, der er helt vild med at sejle

For mange mennesker, er det, til den tid, hvor vejret endnu engang begynder at føles varmt, og månederne juni, juli & august melder deres tilstedekomst, lig med bådture. Ligegyldigt hvad enten det er hurtighed og spænding i 1 lynende hurtig højhastighedsbåd, som trækker, el. om det tværtimod er en fredelig tur i en liden kano, er det vildt rart at nyde den danske sommer fra vandet!

Af nøjagtig den grund afbenytter adskillige personer 1 påhængsmotor, og det er en magnifik investering. Ved hjælp af 1 påhængsmotor undgår man jo at skulle lave det anstrengende hyr alene. Du kan derimod alene sætte dig godt tilpas & opleve det skønne sommervejr, imens påhængsmotoren driver robåden frem…

Hvad for en form for påhængsmotor, du bør købe, kommer an på den måde, på hvilken du benytter optimistjollen. Er du vild med betydelig fart? I så fald skal du have fat i en stor og kraftfuld påhængsmotor, som formår at sende dig igennem vandet m. lynende hurtighed. Er du derimod nærmere ude efter en fredfyldt sejltur? I så fald er det en lidt mindre påhængsmotor, du har brug for.

Ét er under alle omstændigheder givet, og dét er, at både store og beskedne robåde har gavn af 1 påhængsmotor, og dét har du ligeledes. M. en sådan bliver sejlturen jo betragteligt lettere, & det kan nu engang ene og alene betragtes som et fortrin. Egentlig er det fornuftigt allerede nu at begynde at kigge efter påhængsmotorer. Når det først bliver sommer kommer der jo til at herske kamp om dem, og det ville godt nok være synd at måtte gå forgæves!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>