En ny dildo til mig plus andet sexlegetøj

Erotik ind i vores forhold vil min kæreste og jeg gerne have, så vi har sammen set os om i en butik med sexlegetøj - www.amoro.dk/shop/frontpage.html, og anskaffet nogle forskellige ting, f.eks. en splinterny dildo {www.amoro.dk/shop/dildoer-884c1.html}, som kan være en hjælp til at få vores gode sexliv igen. Sjældent har vi sex, og såfremt vi langt om længe har, så føles det en smule monotont, så nu prøver vi at bruge sexlegetøj, så vi kan få lysten til sex igen. Det eneste sexlegetøj, som jeg og min kæreste var indehavere af før, var en dildo, som ej duede længere. Min fyr har været så stresset på jobbet, at sexlivet ikke er det samme mere, selvom at han egentlig elsker erotik. Han har faktisk altid været glad for forspil, og han synes godt om at se mig masturbere ved brug af en dildo, lige inden vi har sex.

Min kæreste og mig var inde i forretningen med sexlegetøj og anden erotik her for nylig, og der købte vi masser af divergerende ting og sager. Noget til ham og ting til mig, som f.eks. en dildo, samt noget, vi begge to vil nyde, spenderede vi penge på. Det var ret frækt at se på sexlegetøj sammen med kæresten, og vi fik faktisk helt lyst til at gå hjem og have sex med det samme…

Og vil I vide noget? Det var præcis dét, vi gjorde.