En efterskole outdoor kan betyde meget for din fremtid

Fra den efterskole outdoor, hvor jeg var i en sæson efterfølgende 9. klasse, blev jeg for en uge siden inviteret til en middag med min gamle årgang. At se, hvordan samtlige af mine klassekammerater har udviklet sig, og hvordan deres karriere er, glæder jeg mig ret meget til, for det er faktisk mere end tyve sæsoner siden, jeg var på efterskolen. En rigtig hyggelig fest, under hvilken vi kan tale om enhver af de sjove erindringer, vi har fra året på efterskole boksning, håber jeg, at det kommer til at være.

Jeg havde set en masse fortællinger om, hvor spændende det skulle være, så skoleåret på efterskole outdoor blev det, som jeg havde ønsket mig hele 10. klasse. Jeg var slet ikke klar over, hvad for nogle emner, jeg kunne tænke mig at læse videre på, så jeg var godt klar over, at jeg ej var parat til videregående uddannelse. Samtidig ønskede jeg at have nogle lidt nyere skolefag, som ikke tilbydes på videregående uddannelser, bl.a. outdoor. En masse anderledes emner, som jeg var super spændt på at afprøve, tilbød den personlig udvikling efterskole jeg valgte.

Jeg prøvede til at begynde med efterskole boksning, af den årsag at jeg syntes fitness virkede vildt fedt, og fordi jeg oveni gerne ville slippe af med lidt fedt & være noget mere tonet. Derefter valgte jeg efterskole outdoor, hvori man lærer at klare sig i det vilde anvendende naturen. Mine sønner samt jeg elsker at telte i bjerge borte fra andre mennesker, så jeg har simpelthen benyttet disse talenter en del som værende voksen.