Elsker I ikk også bare kostumer, masker, parykker og sminke?

Lad undertegnede slå det fast straks. Jeg har stor glæde af at dulle op med masker (http://dramashop.dk/maske/category/venetianske-masker-fra-italien-73/), kostumer (http://dramashop.dk/kostume/), sminke og parykker (http://dramashop.dk/parykker/category/parykker-75/).

Jeg kender to bedsteveninder der har det på helt samme måde og som gerne genererer deres egne kostumer og skaffer store masker og costumizer efterfølgende med glimmer og fjer. Specielt 1 hjerteveninde er temmelig begejstret for altnærmest alt når det kommer til masker, sminke, parykker og kostumer og jeg og hende har været af sted til billigt salg af parykker og kostumer, når diverse teatre åbner til udsalg. Sarahs seneste masker har hun igen scoret ved et udsalg, og maskerne pynter nu damens væg i soveværelset.

Min husbond er desværre ik helt så ivrig for masker, parykker, sminke og kostumer. Bob ironisk nok født 1 dag før dagen for fastelavn, så selvfølgelig er hans tarvelige kæreste straks ved at planlægge, hvordan jeg skal få ham til den gode mand til at vi skal invitere til et fastelavnsfestivitas, hvor de venner der synes det er fedt har mulighed for at være kreativ med masker, kostumer, sminke og parykker.

Undertegnede mener det er enormt sjovt med masker, parykker, sminke og kostumer. Parykker og masker sætter jo et meget storladent skær. For eksempel her til nytår, hvor Nils og Maiken, som stort set altid møder i og striktrøje og chinos når én af vennerne skal fejre rund fest, helt overraskede alle og ankom i vest og kjole med fine masker & sminke (også for hans vedkommende! – han havde kyndige smokey eyes). Super cool. Min roomie og jeg dressede op i skønne natur kostumer og abnorme prangende parykker. Det blev et brag af en fest.