Efter en omgang kastration kat ved dyrlægevagten Nordsjællandfår Pusling et måltid indbydende hundefoder

Jeg har fra barnsben været vældig interesseret i alle slags dyr, & derfor har jeg både en kat, en hest og en hund. Det er imidlertid ej kun liv og glade dage, eftersom der indimellem endogså er sørgelige ting, der skal fikses – eksempelvis kastration hund.

I forbindelse med en omgang sterilisation kat er min Princess ikke helt på toppen, og derfor skal hun pylres om m. appetitvækkende kattefoder. Jeg er nemlig af den mening, at det er ekstremt bedrøveligt, & af den årsag vil jeg tildele mine dyr lidt kræs, efter at de har været noget så gruopvækkende igennem.

Pruhesten har ligeledes jævnligt problemer, skønt den godt nok ikke udsættes for sterilisation kat. Den kommer eksempelvis tit på tur til hestedyrlæge Nordsjælland, og det nyder den absolut ej.

Dyrlægevagten Nordsjælland er lykkeligvis fantastisk øvet, men af den årsag er det alligevel ej sjovt. Som følge af en tur hos dyrlæge Nordsjælland må jeg derfor altid af sted og indkøbe en smule udsøgt til mine kæledyr. Det er jo både her, min foretrukne hestepraksis er, men det er ligeledes her, der ordnes kastration hund.

Sådan noget er man imidlertid tvunget til at tage med, hvis man er dyreven, & det er ikke et stort problem. Jeg holder jo af mine dyr, & i grunden mener jeg i lige så høj grad, at det er vidunderligt, når jeg endelig får mulighed for at købe en bid ekstra godt kattefoder til de nus. Det gør mig bare så kisteglad at vide, at de modtager noget delikat, som de i sandhed vil kunne lide! På en helt normal tirsdag skænker jeg dem naturligvis ligeså udsøgt foder, men det er nu noget ganske luksuriøst, såfremt de modtager sådan en speciel godbid.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>