E-cigarett vätska- Stop med smøgerne. Fra nu af dufter stuerne af e cigg vätska af mærket five pawns

Sirlige jeg har i flere uger håbet fra ham derhjemmes side, om han ikk kunne droppe cigaretter og nikotinplastre. Ham min kæreste forsøgte et par omgange, meen rygestoppet er krævende for ham kæresten. Idag fandt vi et stk aftale: e-cigs med en slags e cigg vätska der vidst er kaldet five pawns. Den væske er sørme ganske velduftende.

Kæresten og mig forstår at e-cigaretter sku’ være bedre sundhedsmæssigt + så oser vores hjem ik længere af rulletobak. Mandens e-cigarett vätska fra five pawns kan købes med forskellige lugte og smage af f. eksempel chokolade og frugt. Det duftindtryk værdsætter jeg. Trods at kæresten i det store hele kun røg uden døre på tagterrassen, så kunne jeg altid mærke lugten altid i skægger og tøjet på ham.

Min kæreste har hørt om five pawns e cigg vätska fra hans kollega. Det e-væske virker meget smart, fordi min kæreste vidst nok selv kan regulere dosis af nikotin ved brug af sådan noget e-cigarett vätska fra five pawns. Som modsætning til e cigg vätska ka’ det jo vær’ bøvlet at føre tilsyn med ved brug af nikotin-plastre. Samtidig har min kæreste længtes efter fornemmelsen ved at stå med en cigaret. Med five pawns e cigg vätska skal han på egen hånd kontrollere det med smage, styrken af nikotin og indholdsstoffer, & gennem brug af five pawns kommer han vidst udenom ganske mange skadelige stoffer fra tobakscigaretterne. Lækkert med e-cigarett vätska, for moi håber jo på at have kæresten ved godt helbred i lang tid.

Så nu beholder jeg min egen uvane omhandlende mine bland-selv godter & samtidig har han sin dårlige vane med e cigg vätska. Vores bland-selv laster synes vi er vildt morsomt.