Det skal være en kreativ efterskole

Efterskole Jylland skal jeg begynde på i august, men jeg har endnu ikke helt valgt hvad for en, det skal være, af den grund at jeg nemlig ikke er helt sikker på, hvad for et fag jeg kunne tænke mig at studere. Hobbyer har jeg masser af af, som for eksempel IT, animation & kunst foruden musik & teater, for jeg er virkelig kreativ. Pga. det er det indlysende at vælge enten en musikefterskole, IT efterskole, teaterefterskole, animation efterskole eller kunst efterskole. Dét, jeg ved hundrede pct., er, at en kreativ efterskole skal det være. Ligegyldigt om jeg vælger en teaterefterskole, animation efterskole, IT efterskole, kunst efterskole eller musikefterskole, vil jeg gerne have, at hele miljøet er nyskabende. Så har jeg nemlig muligheden for at beskæftige mig med noget andet kreativt bagefter de fundamentale timer, idet jeg har lyst til det. På trods af at jeg stadig ikke har valgt mht., om jeg skal starte på fx en kunst efterskole, ser jeg allerede meget frem til det. Selve tanken om efterskole Jylland gør mig glad, og jeg kan overhovedet ikke vente på at tage derover. Selvfølgelig glæder jeg mig til at komme til at få udfordringer i de forskellige fag, jeg bestemmer mig for, dog allermest glæder jeg mig til at lære utallige nye mennesker at kende såvel som at få masser af gode minder. I det mindste skal det nok blive et vidunderligt år.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>