Det er nemt at bruge penge på fastelavnskostumer.

I mange kulturkredse er det ej et særsyn, at elever på deres sidste skoledag som skoleelever investerer penge i sidste skoledag kostumer - http://dramashop.dk/kostume/category/sidste-skoledag-63/, , og slynger med slik til de små klasser. Det er uden tvivl for at fejre, at den obligatoriske tid på skolebænken er overstået. Mange kan næsten ikke vente til det, & benytter adskillige stunder på at spendere penge på dé virkelig fejlfrie sidste skoledag kostumer. På min allersidste skoledag gik jeg på kostskole, og min sidste dag som folkeskoleelev faldt af den grund sammen med, at mit ophold sluttede. Alle vores følelser og tanker kredsede således om at måtte blive adskilt fra uvurderlige bedstevenner, & jeg tænkte ergo virkelig ej på sidste skoledag kostumer. Men jeg vil gerne samtidig vedkende mig, at jeg ik kan lide at klæde mig ud i hverken fastelavnskostumer - http://dramashop.dk/kostume/category/boernekostumer-226/, eller karnevalskostumer - http://dramashop.dk/kostume/category/karneval-i-aalborg-228/, . Så derfor var det egentlig ej et tab for mig, at min sidste dag i skolen omhandlede at skulle tage afsked i stedet for at afholde dén allersidste dag som skoleelev på almindelig facon!

Vores dagplejer har fortalt mig, at jeg som en ung knøs ofte iklædte mig fastelavnskostumer. Efter nogen tid faldt denne interesse dog. Jeg kan pærelet forstå dét sjove i dét, men af eller anden grund, har jeg ik lige siden jeg var en rolling gået særligt meget op i karnevalskostumer. & det er således overhovedet ikke ekstraordinært, at jeg ankommer som den værst udklædte bærende de mindst idérige fastelavnskostumer! & jeg er udmærket klar over, at dét er gråt og kedeligt, når alle andre inviterede har gjort et stort nummer ud af det. & virkelig ingen kan lide at være den grå mus, så for fremtiden investerer jeg i karnevalskostumer, der overhovedet ej er kedelige!