Det anses som værende tidsspild at gøre en ting, som en frankeringsmaskine pris er i stand til at gennemføre meget hurtigere

Hele dagen er jeg på kontoret samt falser dokumenter, putter dem i konvolutter & finder frankering i adskillige timer, og dette er jeg faktisk rigtig udslidt af. Jeg blev egentlig hyret som sekretær, plus det har også været et interessant arbejde lige indtil afdelingen begyndte at firdoble vores post. Jeg får faktisk ikke overskud til andre opgaver end at poste post, så jeg vil foreslå, at virksomheden investerer i nogle maskiner, som har mulighed for at klare det hele for os. Jeg er godt klar over, at falsemaskiner - danastar.dk/produktkategori/falsemaskiner – er en praktisk maskine, for de færdiggør falsningen effektivt samt snildt. Skæve foldninger samt fedtfingre på dokumenterne, hvilket altså virker vildt grimt, slipper man dertil for anvendende falsemaskiner.

Sådan at jeg ikke skal være bekymret for, om vores breve egentlig får korrekt frankering hver gang, findes der en frankeringsservice - danastar.dk/mere_info/frankeringsservice – , som er i stand til at sætte porto på breve med opdaterede priser, ved jeg samtidig. En frankeringsservice bliver desuden mærkbart mindre dyrt end at anvende frimærker, så her kan blive store udgifter at undgå for firmaet. Derudover opsparer firmaet selvfølgelig en del tid, fordi jeg ej behøver rende af sted for at erhverve porto mange gange hver uge. Brugende frankeringsservice undgår jeg samtidig at holde styr på alle omkostningerne, for rub samt stub bliver samlet i min frankeringsmaskine pris - danastar.dk/mere_info/frankeringsmaskine_pris – .