Der produceres elektrisk sprøjtepistol, ting til beregning af tryk, mb teknik og dyser til sprøjte på min dates job

Undertegnedes seneste date arbejder ved en produktionsvirksomhed, som opfinder mb teknik - mt-spray.dk, , dyser til sprøjte, ting til beregning af tryk - mt-spray.dk/sprayware, og elektrisk sprøjtepistol - mt-spray.dk/sproejtepistoler, . Ting til beregning af tryk, elektrisk sprøjtepistol, mb teknik og dyser til sprøjte var lidt bøvlet at tale yderligere om.

Herren har forsøgt at beskrive, hvad elektrisk sprøjtepistol, mb teknik, dyser til sprøjte og ting til beregning af tryk er for noget, og hvordan firmaerne anvender det. Men jeg må indrømme, at undertegnede inden længe forpassede iveren. Men mit arbejde med biokemi virker jo heller ik enkelt at forstå. Ham og jeg kunne i stedet finde andre samtaleemner end ting til beregning af tryk, mb teknik, elektrisk sprøjtepistol og dyser til sprøjte, når jeg + ham rykker ud på de næste møder.

Karlen er temmelig sød og lækker, og jeg kunne godt se og have en fremtid sammen. Jeg troede egentligt, at finde en kæreste der havde nogle arbejdsopgaver, som det var nemmere at relate til end mb teknik, elektrisk sprøjtepistol, ting til beregning af tryk og dyser til sprøjte. Om en tjans som elektriker eller ved en lignende producerende virksomhed kunne vække min nysgerrighed, det tror jeg faktisk ikk.

Med min seneste mand plaprede vi egentligt ikke så meget om jobbet. Sammen talte ham og jeg tvært imod omkring mad og film. Så måske gør det ikk så meget, hvorvidt jeg forstår en flyvende fis af mb teknik, dyser til sprøjte, elektrisk sprøjtepistol og ting til beregning af tryk og helt ærligt ik har trang til at gøre noget for at forstå mere af det. Han skal heller ikke absolut stille spørgsmål til mit arbejde.