Der findes ik noget mere skønt end et dyrt velour sæt!

HURRA, jeg ønsker at fortælle jer den super nyhed, at min veninde er gravid. Hun har i lang tid gerne ville have børn, og nu opfyldes hendes største ønske FINALLY! På næste tirsdag er min forlovede & jeg inviteret til hendes 27-års-fødselsdag, & det bliver absolut super hyggeligt. Både hendes tætteste familie & gode venner er blevet inviteret, så der kommer helt sikkert mange personer! Jeg har for længe siden tænkt over, hvad jeg ønsker at forære hende i fødselsdags-gave. Jeg vil give hende noget moderne tøj, som hun kan iføre sig mens hun venter sig. Jeg ved selv, hvor ekstremt meget det betyder at have tøj på mens man venter sig, der er behageligt…

I lunt sommervejr er en maxi kjole » http://pk-fashion.dk/37-maxi-kjoler, super, af den grund, at den er løs og luftig, & ikke strammer ind omkring maven, eller andre steder på kroppen for den sags skyld! Hun har ligeledes i imindelige tider fortalt, at hun rigtig meget kunne bruge et behageligt velour sæt » http://pk-fashion.dk/16-sportstoj-veloursaet,, så dét tænker jeg også at købe til hende. Et kønt velour sæt er super om morgenen, hvor man skal ud efter snacks til kaffen… Som det sidste vil jeg også opstøve en brun buksedragt » http://pk-fashion.dk/51-buksedragter, til hende, fordi jeg ved med sikkerhed, at en buksedragt ligeledes er helt igennem perfekt til en gravid kvinde… Jeg husker i hvert fald, hvor utrolig meget jeg selv gik rundt i en buksedragt imens jeg ventede mit første barn…

Mit gave-indkøb skal foregå på fredag! Hele eftermiddagen har jeg fri til at købe den perfekte maxi kjole, det mest formidable velour sæt, & sidst men ikke mindst, beder jeg jo også til at kunne finde frem til en moderne buksedragt. Jeg påtænker, at dén buksedragt jeg skal give hende, skal være én, hun både kan iføre sig når det er hverdag og festlige sammenkomster! For jeg synes faktisk, at det er lige nøjagtig, hvad en kvalitets buksedragt kan: en buksedragt kan ”styles” på flere måder, & dermed anvendes i forskellige sammenhænge… Og dét mener jeg er rigtig funktionelt…