Der findes ej diskussion omkring, at 3d design København vil være anvendeligt for de fleste!

Der er noget, jeg ikke endnu har indviet jer i… Ligesom utallige andre kvinder og mænd, blev jeg ulykkeligvis ramt af nedskæringer på mit forhenværende job. Firmat, hvor jeg var ansat, havde ik’ opnået dét, de havde regnet med, & som konsekvens måtte de fyre mennesker… En af dem var beklageligvis lille bitte mig… Min verden ramlede… Jeg var helt enormt lykkelig for det arbejde. Jeg arbejdede med lønadministration og lønservice i HR-afdelingen. Jeg har i en milliard år arbejdet netop indenfor dette felt med lønadministration og lønservice i mange forskellige kontekster, men lige akkurat min sidste arbejdsplads kunne tilbyde mig noget helt formidabelt!! Så det var med stor sorg, at jeg med tiden måtte indse, at det sted ej havde plads til mig… Jeg kunne helt overdrevent meget godt lide at møde på arbejde dét sted, ik mindst på grund af de rareste ansatte! Vi var en lille bitte fortrolig gruppe på det kontor, hvor jeg sad, og dét virkede overdrevent fortrinligt… Jeg er nemlig virkelig meget bedre til de mindre flokke af personer!!

Nu er jeg efter et år så småt ved at få styr på tilværelsen igen. Men jeg ville ikke være et sandfærdigt menneske, såfremt jeg fortalte jer, at denne fyring ik tog hårdt på mig… For det gjorde den rigtig meget, og jeg reagerede temmelig voldsomt i forhold til andre. Men som tiden går er min frustration blevet virkelig meget mindre, og jeg føler mig snart i stand til at finde frem til et nyt arbejde. Jeg håber dybfølt på at arbejde indenfor det samme administrative område, med enten lønadministration eller lønservice!! Men dermed ik’ sagt, at jeg ik er villig til at sige ja til et arbejde, hvor jeg ik kommer til at arbejde med lønadministration eller lønservice… For mere end noget som helst andet, vil jeg jo i realiteten bare helt fantastisk gerne finde frem til et arbejde. Jeg ser bare frem til at vende tilbage til jobmarkedet… & bevise mit værd, for jeg er jo bevidst om, at jeg har en hel masse at tilbyde en arbejdsgiver!