Den vildeste sportsefterskole + musikefterskole til mig samt en prima international efterskole til bedsteveninden

Jubelglade mig er virkelig i løftet stemning fordi utålmodige jeg om få uger drager på efterskoleår. Sejt. Over længere tid har efterskolelivet været noget jeg drømte om, og her i denne uge valgte jeg sammen med min mor og far den perfekte efterskole. Undertegnede gik også og mumlede over, om jeg ville tage en sportsefterskole - http://www.ranumefterskole.dk/profilfag, , international efterskole {http://www.ranumefterskole.dk/ranum-efterskole-college/information-pa-dansk/ranum-efterskole-college} eller musikefterskole - http://www.ranumefterskole.dk/profilfag/musik, . Min hjerteveninde vil tage på international efterskole, og på den baggrund grublede jeg over, hvorvidt ubeslutsomme jeg burde finde den samme som hende. Men hermed besluttede jeg mig for en skole, som på samme tid er musikefterskole/sportsefterskole, + der tilbyder international uddannelse inklusive ture til europa, hvilket at det vil ligne et styk international efterskole.

Ronja starter på international efterskole i Derby på samme tid at glade jeg tager på sportsefterskole plus musikefterskole. ik’ let ved at undvære hende, men heldigvis kan vi chatte på webcam og tillige forfatte klassiske skrivelser ml undertegnedes musikefterskole/sportsefterskole og hendes international efterskole.

Undertegnede har været bims, om jeg skulle drage af sted på et styk international efterskole i udlandet langt fra mine forældre, min lillebror og veninder. Men det her er den rette konsekvens og jeg glæder mig bare enormt til at have første skoledag og påbegynde både sportsefterskole og musikefterskole. Stakkels jeg er ret nervøs og spændt på at se skolen samt se min nye værelseskammerat og se, om hun har valgt mellem musikefterskole og sportsefterskole eller både musikefterskole og sportsefterskole ligesom undertegnede. Og jeg ser frem til maden, festerne og sporten, og musikken.

Næste gange jeg giver lyd fra mig er jeg på den nye musikefterskole/sportsefterskole, mens veinden er optaget på international efterskole. Uh nu er det lige om lidt.