Den indledende måned på højskole-forløb med højskole skuespil samt højskole fotografi

Allerede på lørdag har undertegnede tilbragt 1 måned på min højskole, & jeg er totalt begejstret for den nye højskole. Undertegnede er helt grebet af det her forløb med fokus på højskole fotografi {http://odderhojskole.dk/lange-kurser/lange-kurser/valgfag-alfabetisk/fotografi/} plus højskole skuespil {http://odderhojskole.dk/lange-kurser/film-tv/skuespil/}. Moi tøvede over, om undertegnede hellere måtte finde mig en fremtidssikker uddannelse som fx læreruddannelsen, eller om jeg derimod skulle kaste mig ud i det og opfylde fantasien om at være fotograf eller skuespiller. Med tanke på det virker højskole skuespil plus højskole fotografi som et stk decideret adgang til at teste det af, hvorvidt jeg virkelig brænder for uddannelsen og har evner for det.

Undertegnede fik anbefalet at bruge tid på højskole fotografi + højskole skuespil af min barndomsveninde, da jeg havde gået og puslet med mine mulige drømme for fremtiden hen over nogle måneder. Alma har selv været på højskoleforløb og legede med højskole fotografi, og nu er dygtige hende fået et optagelsesbrev til et styk fotograf-uddannelse. Super cool. Endvidere har jeg lige for nogle dage siden hilst på en pige, der er blevet optaget på Statens scenekunstskole som følge af en gang privatundervisning plus højskole skuespil. Det giver mig håb.

Nu har undertegnede været på højskoleopholdet med højskole skuespil + højskole fotografi noget tid og forløbet er simpelthen super positivt. Det distraherer mig næsten i forhold t det at jeg skal vælge, for undertegnede er begejstret for både højskole skuespil samt højskole fotografi – begge kurser har bare været super dejlige. Måske hælder jeg mest til højskole fotografi, hvor jeg virkelig føler hvordan jeg styrkes og opnår anerkendelse for de billeder, jeg tager. Tillige er det ret dejligt at arbejde med højskole skuespil og lege med spil og dramaturgi og teater.